Slik bruker du fordeler i Dead by Daylight

Det er vanskelig å komme inn i din første kamp uten en anelse som ny DBD-spiller. Siden det er for mange fordeler i spillet, kan det føles overveldende for nye spillere, både som Killers og Survivors.

Slik bruker du fordeler i Dead by Daylight

Som de fleste spillere vil du sannsynligvis lære favorittsettet ditt ved å prøve og feile. Det er ingen vei utenom det. Du må skitne hendene dine ved å gjøre prøvene og prøve de forskjellige fordelene.

Mens det er et spørsmål om preferanser å velge frynsegoder å investere i, vil denne guiden vise deg hvordan du bruker disse frynsegodene og hvilke som er blant kategorien du må prøve.

Slik bruker du fordeler på deg selv i Dead by Daylight

Hvordan du kan bruke fordelene avhenger av fordelene selv.

Det er passive fordeler, noe som betyr at du ikke trenger å gjøre noe for å bruke dem; de er opp til omstendighetene. For eksempel, hvis du vil lage mindre støy og trekke mindre oppmerksomhet mot karakteren din, vil du kanskje ha den passive Iron Will Perk.

På den annen side, noen ganger, må du "trykke på handlingsknappen" for å bruke en fordel. Denne knappen vil dukke opp i kampen når for eksempel morderen sikter mot deg.

Fordeler

Både Killers og Survivors kan låse opp og utstyre Perks i Load-out. Hver fordel kommer i tre nivåer. Tier I Perk har en uvanlig sjeldenhet, Tier II en er sjelden, og Tier III er veldig sjelden.

Et høyere nivå betyr at det er en forbedret versjon av en Perk. Du kan kjøpe en Perk's higher Tier fra Bloodweb.

Til slutt er det også underviselige fordeler, som gjør Unique Perks lærebare for enhver karakter.

Du kan bruke opptil fire Perks om gangen etter å ha låst opp alle Perk-sporene ved å få en karakter til nivå 15.

Unike fordeler

Hver karakter kommer med tre unike fordeler tilgjengelig som Tier I i beholdningen deres. Derfor er det bare de som kan bruke dem. Du må kjøpe ekstra fordeler og oppgraderinger fra Bloodweb.

Blodnettet

The Bloodweb er tilgjengelig for Survivors and Killers. Hver karakter har unike og prosedyregenererte Bloodwebs for hvert nivå. Karakterene går opp i nivå etter å ha låst opp hver node i en web. Merk at enheten vil begynne å konsumere en node for seg selv for hver node du velger. Du kan åpne banen din gjennom midten, mens enheten vil ta noder som starter ved den ytterste sirkelen. Entitetens vei er umulig å krysse.

Hvordan bruke fordeler på andre i Dead by Daylight

Hver karakter vil ha sine lærbare frynsegoder tilgjengelige for kjøp i deres Bloodweb på nivå 30, 35 og 40. Ved å kjøpe disse lærbare fordelene vil de være tilgjengelige i Bloodweb for alle karakterer.

Derfor gjør denne prosessen Unique Perk til generelle. Legg merke til at opplåsing av lærbare fordeler ikke garanterer at de er tilgjengelige i Bloodweb for noen karakter. For eksempel kunne ikke en ulåst, lærbar Perk vises i en karakters Bloodweb før etter flere nivåer. Så snart en lærbar fordel er kjøpt, kan alle karakterer få den i hvert nivå.

Du kan også låse opp unike frynsegoder for alle ved å kjøpe lærbare frynsegoder fra Shrine of Secrets ved å bruke Iridescent Shards. Killer and Survivor Perks er imidlertid eksklusive, så du vil aldri se en Survivor med en Hex Perk eller en Killer med en Spine Chill Perk.

Ytterligere vanlige spørsmål

Er fordelene permanente i Dead by Daylight?

Alle fordeler i spillet er permanente. Men når en karakter når nivå 50, kan du bruke Prestige på dem.

Bruk av Prestige vil tilbakestille karakterens nivå til ett. Denne tilbakestillingen betyr at karakteren vil miste alt bortsett fra de ulåste, lærebare fordelene. Prestige gir deg imidlertid bare kosmetikk, så uformelle spillere plager vanligvis ikke denne spillfunksjonen.

Hva er de beste overlevelsesfordelene?

Du kan bare velge fire tilgjengelige fordeler samtidig. Selv om det er opp til preferanse, er noen av de beste fordelene å bruke som en overlevende:

• Leder: det er en passiv fordel som forsterker hele teamet ved å utføre raskere søk, helbredelser, sabotasjer, avkroker og portåpninger når bæreren er innenfor åtte meter fra andre lagkamerater.

• Dead Hard: det lar deg time en dodge for et innkommende angrep mens du er i en skadet tilstand hvis du har litt adrenalin. Det gir også en fartsøkning.

• Egenomsorg: det er det eneste fordelen som lar deg helbrede deg selv opptil 50 % på 30 sekunder.

• Adrenalin: gir en tre-sekunders hastighetsøkning og helbreder én tilstand etter at alle generatorene er fikset.

• Sprint Burst: en utmattelsesfordel som gir en speed buff i tre sekunder, slik at spilleren kan rømme eller gjemme seg raskt. Merk at mordere som Huntress kan spore denne fordelen.

• Urban Evasion: øker bevegelseshastigheten mens du huker, noe som hjelper med sniking og bevegelse.

• Jernvilje: dette gjør grynt og pust stille. Når det kombineres med Urban Evasion, gir det god stealth.

• Bond: det lar deg se lagkameratene dine opptil 36 meter. Derfor gir det bedre koordinering og strategi.

• Smidig: Feng har denne unike fordelen. Den aktiveres ved hvelving på gjenstander, for eksempel vinduer eller en dunpall. Du kan ikke bruke den mens du er utslitt.

• Decisive Strike: denne fordelen aktiveres etter å ha blitt frigjort fra en krok, og tillater en ferdighetssjekk. Denne ferdighetssjekken frigjør deg fra morderens grep og bedøver den i fem sekunder. Merk at dette vil gjøre deg til morderens besettelse. Når den brukes godt, kan den hjelpe andre spillere med å fikse generatorer raskere.

• Borrowed Time: det er Bills Unique Perk som utløses når Perk-bæreren frigjør noen fra Hook mens de er i Killer's Terror Radius. Denne fordelen lar overlevende få Deep Wound-effekten når de i stedet burde være døende, noe som forbedrer rømming.

Forny deg og overlev med prestisje

Fordeler kan gjøre eller ødelegge spillingen din, så sørg for å ta med de riktige fordelene for alle kampene dine. Å ha en strategi for bruk av hver Perk kommer alltid godt med, og ikke glem å samarbeide med lagkameratene dine.

Team Perks-bruk for samarbeid, for eksempel «Leder», som minst én lagkamerat bør bruke, er alltid et must for å få et forsprang. Selv om DBD kan ha virket litt overveldende i begynnelsen, er det nå på tide å gjøre forsøkene med mindre frykt og mer selvtillit.

Hvilke nyoppdagede Perks fanget oppmerksomheten din? Hva er favorittfordelene dine? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.