Har Instagram en ordgrense på innlegg?

Hvis du promoterer en bedrift ved å bruke Instagram og har mye å si, er det en grense for hvor mye du kan si på en gang? Har Instagram en ordgrense? Er det en ideell lengde for Instagram-postering? Denne artikkelen tar sikte på å svare på disse spørsmålene og mer.

Har Instagram en ordgrense på innlegg?

Sosiale medier er et komplisert tema som selv noen av de beste sosiologene i verden fortsatt har problemer med å sette seg inn i. Å bruke det av personlige grunner er vanskelig nok til å lære de ulike reglene og skikkene til hvert nettverk. Å bruke det til bedriftsmarkedsføring er et helt annet ballspill.

Å kjenne det grunnleggende på forhånd vil hjelpe deg å ikke se dum ut og hjelpe deg med å komme ut av porten og se mer profesjonell ut enn mange andre selskaper som spiller med markedsføring på sosiale medier. Så la oss svare på disse spørsmålene.

Har Instagram en ordgrense?

Har Instagram en ordgrense? Nei det gjør det ikke. Den har en tegngrense i stedet. Det er en grense på 2200 tegn per Instagram-innlegg. Dette gir deg rundt 300-400 ord. Det betyr ikke at du bør bruke dem alle.

Med mange aspekter av sosiale medier er oppmerksomhetsspennene korte. Kortere meldinger er alltid bedre, og selv om du kan bruke opptil 2200 tegn per Instagram-innlegg, betyr det ikke at du bør. Kortere, sterkere meldinger vil ha mye mer effekt. Du må også inkludere hashtags i den grensen også, så vær oppmerksom på å formatere innlegget ditt riktig for nettverket du bruker.

Er det en grense for hvor mye du kan si på en gang på Instagram?

Bortsett fra tegngrensen er det også andre begrensninger ved bruk av nettverket. Det er en hard grense på 30 hashtags, 20 persontags, 350 likes per time, én hyperlinkgrense per bio, 150 tegn per bio, 125 tegn for bildeteksten, 10 omtaler og 10 bilder per post.

Igjen, mindre er mer på sosiale medier, men sørg for å balansere verdi med korthet. Du må tilby nok av merkevaren din og verdien i hvert innlegg for å tilby noe til leseren. Men du må gjøre på en måte som unngår alle lange innlegg eller tonnevis med tekst for å unngå å kjede leseren. Det er en balanse som krever litt øvelse og mer enn litt konkurrentanalyse.

Er det en ideell lengde for Instagram-postering?

Instagram er en visuell plattform mer enn en tekstlig, og som aldri bør glemmes. Hvis du vil skrive, bruk en blogg eller LinkedIn. Instagram er for bilder som kan inneholde støttetekst, ikke omvendt. I følge Hootsuite er den ideelle innleggslengden for et Instagram-innlegg mellom 125 og 150 tegn og rundt 9 hashtags.

Det er ikke mye plass til å formidle et budskap. Det er imidlertid en fornuftig grense hvis du tenker på hvordan vi bruker Instagram. Vi blar raskt, skanner bildetekster og sjelden vil vi bruke for lang tid på en enkelt bildetekst til å lese alle 2200 tegnene. Hvis du aldri har lært å skrive overskrifter før, kan det være et godt tidspunkt å gjøre det nå!

Kan Instagram Stories hjelpe bedriften min?

Instagram Stories fungerer litt annerledes enn vanlige innlegg. De varer i 24 timer og sitter ved siden av vanlige Instagram-innlegg. De fungerer omtrent som Snapchat ved at de tilbyr en midlertidig måte å nå ut med de typene innlegg som vanligvis ikke passer inn i merkevaren din på Instagram.

Instagram Stories er gode måter å legge ut spesialtilbud på, historier bak kulissene, mindre formelle fortellinger, teasere for nye produkter og den slags innhold. Det er stillbildedrevet, krever fortsatt omtanke og planlegging, men kan tilby noe annet ved siden av dine "vanlige" Instagram-innlegg.

Generer bilder for Instagram

Siden Instagram er drevet av bilder, trenger du en jevn tilførsel av god kvalitet for å bidra til å øke engasjementet. En måte å gjøre det på er å invitere følgerne dine til å gi deg deres. MAC kosmetikk har dette ned til en kunst. De inviterer følgerne sine til å legge ut sine egne bilder av kunder som bruker produktet. Dette skaffet selskapet mange nye følgere og tusenvis av bilder de kunne bruke på Instagram-feeden.

Denne strategien øker også engasjementet. Som du kan forestille deg, vil mange mennesker som bruker sminke elske at bildet deres vises på feeden til et verdensberømt sminkeselskap. Selv om du kanskje ikke har MAC-profilen, kan du bruke den samme strategien for å markedsføre produktene dine samtidig som du får mange bilder til feeden din. Gi følgerne dine en tag eller følg i retur for bildet, og du bør begynne å se dem dukke opp ganske raskt.

Å bruke Instagram til å markedsføre virksomheten din er dels kunst og dels vitenskap. Selv om det kan ha karakterbegrensninger, er det lurt å bare presse dem av og til og holde det kort og godt. Brukernes oppmerksomhetsspenn er kort, de beste Instagram-markedsførerne jobber med det. Du burde også.