10 beste offline spill på Android (2021)

Google Play Store Android-spillside

Det kan være vanskelig å vite hvilke av de beste Android-spillene som fungerer offline. Android spesifiserer ikke hvilke spill som spilles offline og hvilke som ikke gjør det. Noen ganger kan du finne detaljene i appens beskrivelse, men det er få og langt mellom. Hvis du ikke har en pålitelig tilkobling når du spiller, blir spillet umulig å bruke.

Det er få ting som er mer irriterende enn å bli droppet fra en nettkamp i et flott mobilspill. Det er enda verre når du laster ned et enkeltspillerspill bare for å finne ut at du fortsatt trenger en internettforbindelse for å spille.

Frykt ikke, men det er mange Android-spill du kan spille uten å være koblet til internett. Du er ikke bare begrenset til mindre spill heller. Offline Android-spill inkluderer også større alternativer. Det er noe for alle i Android-spillbiblioteket for offline.

Mange spill er gratis å laste ned, og mange er gratis med tilleggskjøpsalternativer, selv om noen større titler vil be deg om å hoste opp litt penger før du kan spille.

Husk imidlertid at du trenger en internettforbindelse for å laste ned spillene, så gjør det før du kommer til din mørke sone på internett!

Topp 10 offline spill for Android:

Her er de beste spillene for offline Android-moro, fra eventyr, rollespill og arkade/handling til strategi, simulering og til og med kortspill.

Beste offline Android-eventyrspill

Ark: Survival Evolved (gratis med kjøp i app) av Studio Wildcard/War Drum Studios

Ark: Survival Evolved, et overlevelsesspill med dinosaur-tema, er en av de morsomste Android-spillopplevelsene du kan ha der du spiller offline solo eller kobler til og spiller med andre. Det er det beste fra begge verdener! Ark er en blanding av førstepersons overlevelse og utforskning, og plasserer deg på en stor øy full av dinosaurer.

For å overleve må du samle ressurser og lage strukturer, klær, våpen og utstyr. Det er også en historie gjemt der inne. Vær advart om at det er en ganske heftig app, så du trenger Android 7.0 eller høyere for å kjøre den.

Beste offline Android-arkade-/actionspill

Minecraft: Pocket Edition ($6,99) av Mojang Studios

Minecraft tok spillverdenen med storm ved utgivelsen, og utvikleren Mojang har gjort sitt beste for å portere den til alle enheter med skjerm. Til $6,99 er Android-versjonen ganske dyr, men den er fortsatt billigere enn PC-versjonen, og den har de fleste av de samme funksjonene.

Hvis du ikke vet hva Minecraft er (hvor har du vært siden 2009?), er det et utforsknings- og overlevelsesspill satt i en prosessuelt generert verden med en særegen blokkaktig kunststil. Den er så veldig populær at den har flere verdensrekorder, og den er en favoritt blant yngre spillere.

Once Upon a Tower (gratis med kjøp i app) av Pomelo Games

Once Upon a Tower ligner på et sidescroller-spill (kanskje du kan kalle det en vertikal scroller). Handlingen inneholder en prinsesse som holdes fanget i et tårn av en heftig drage, som kjemper seg ut mens hun knuser blokker, beseirer fiender underveis og griper powerups og mynter for å komme seg gjennom reisen.

Ingen behov for en prins her! Beseire dragen, knuse skumle kryper, knekk stein, og brøt deg gjennom nivåene for å unnslippe. Dette gratisspillet har kjøp i appen og spiller offline for kontinuerlig action og moro.

JYDGE ($9,99) av 10tons Ltd.

Jydge er et ovenfra-og-ned skytespill basert på tegneserien Judge Dredd og inspirert av handlingen til Neon Chrome. Dette spillet lar deg spille mot andre spillere online eller mot AI-roboter offline. Det er en 2-til-1-avtale som de fleste actionspill ikke tilbyr.

Bygg din tilpassede kybernetiske JYDGE og begynn å eliminere kriminalitet i byen Edenbyrg. Ja, Jydge og Edenbyrg med "y" er riktige! Spillet har dual-stick-kontroller med en for bevegelse og en for handlinger.

Colonizer (gratis med kjøp i app) av Creative Robot

best_offline_android_colonizer

Colonizer ser mistenkelig ut som et matematikkspill fra begynnelsen, og er et merkelig overbevisende actionspill. Din oppgave er å kolonisere nye planeter på et stjernekart. Du skyter av raketter mot hver verden for å bebo dem. Hver planet er tilordnet et nummer og krever så mange treff fra missiler for å gjøre den til din.

Mens du gjør dette, møter du andre motstandere som prøver å kolonisere planeter. Hvis motstanderens rakett er den siste som treffer en verden, tar de den. Men denne situasjonen fungerer for deg også! Forutsetningen kan være enkel, men blandingen av perfekt vanskelighetsgrad og enkel spilling gjør spillet uendelig spillbart.

Beste offline strategispill på Android

Plague Inc (gratis med $0,99 oppgradering) av Miniclip SA

Som et av de mest kjente mobilspillene er Plague Inc. definitivt verdt å spille. Det er billig, uendelig gjenspillbart og rimelig pedagogisk – skaperen ble invitert til CDC i 2013 for å snakke om å bruke spill som et utdanningsverktøy. Plague Inc. gir deg i oppdrag å designe og utvikle en sykdom i et forsøk på å utslette menneskeheten.

Ved å lykkes med å infisere og utrydde land, tjener du penger til å utvikle pesten med nye symptomer, infeksjonsmetoder og overføringsmåter. Et mørkt fornøyelig aspekt kommer også fra å kunne navngi sykdommen din, noe som resulterer i varsler som "Minions har utryddet USA." Oppgraderingen gir spoling av spill, modifikasjoner av genetisk kode, ekstra "Mega Brutal" vanskelighetsgrad og ALLE annonser fjernet.

XCOM: Enemy Within ($4,99) av 2K, Inc./Take-Two Interactive

Et annet populært PC-spill portert til mobil er XCOM: Enemy Within. Ta kontroll over XCOM, jordens siste forsvarslinje mot en invasjon. Du reagerer på UFO-observasjoner og romvesenangrep, forskningsmateriale anskaffet fra fiender, og kommanderer og oppgraderer en tropp med soldater mens de møter stadig voksende trusler. Spillet er vanedannende og intuitivt, og forblir vanskelig nok til å holde seg engasjert uten å være for vanskelig.

Beste offline simuleringsspill på Android

Fallout: Shelter (gratis med kjøp i appen) av Bethesda Softworks LLC

Fallout: Shelter har blitt mer populær enn spillserien som skapte den, med flere nedlastinger under beltet enn den bestselgende oppføringen har hatt salg. I dette basebyggende rollespillet får du i oppgave å designe et underjordisk nedfallsly. For å ta vare på en voksende liste over beboere må du sørge for nok vann og mat for å overleve.

Du må til og med sende innbyggere ut i ødemarken for å samle gjenstander for å hjelpe til med å forsvare ditt husly. Fans av serien vil elske Fallout: Shelter, men den er også underholdende for de uten forkunnskaper, og det er nok innhold til at du kommer tilbake.

Beste offline rollespill/kortspill på Android

Star Realms (gratis med kjøp i app) av White Wizard Games

Nesten alle kortspill på mobil krever internett for å synkronisere kortsamlinger og utfordre andre spillere. Heldigvis kan Star Realms spilles offline, og det er tilfeldigvis også et av de beste kortspillene du kan spille. Det er en veldig utfordrende AI som får deg til å komme tilbake for mer mens du desperat prøver å perfeksjonere strategiene dine og slå den.

Opprinnelig utgitt som et fysisk kortspill for kortstokkbygging, blir det sett på som et andre liv som en app. Selv om du må betale for å få tilgang til utvidelsespakkene og kampanjene.

Occidental Heroes (gratis med kjøp i app) av Ensit Media

best_offline_android_occidental

Occidental Heroes er et gammeldags rollespill (RPG), der spillegleden kommer fra dets enkelhet. Del mellom en oververden og turbaserte kamper; du tar kontroll over tre krigere mens de utforsker landet mens de prøver å tjene penger. Ting er imidlertid ikke så enkelt, siden Occidental Heroes har den fantastiske roguelike sjarmen til permadeath. Mellom å bekymre seg for at hele troppen din blir knust av bjørner, eller å være sint for at du har mistet alt fordi de nevnte bjørnene knuste laget ditt, er Occidental Heroes et oppslukende og interessant RPG som du vil finne deg selv å starte på nytt og igjen.

OK, det var det for nå! Ha det gøy uten å bekymre deg for tapte mobilsignaler eller forsvinnende Wi-Fi-tilkoblinger.

Bare sørg for å laste ned appene, installere dem og starte dem for første gang når du har et datasignal av noe slag, ellers fungerer de kanskje ikke når de er offline.

Hvis du har en spesiell offline favoritt, gi oss beskjed, og hvis nedlastingene og vurderingene er høye nok, og anmeldelsene er gode, kan vi legge den til listen!