Slik deaktiverer du anmeldelser på en Facebook-side

Ethvert selskap i 2021 er gjenstand for online anmeldelser som enten kan gjøre eller ødelegge virksomheten deres. Har du problemer med troll eller en kampanje som prøver å diskreditere bedriften din på nettet? Denne opplæringen vil vise deg hvordan du deaktiverer anmeldelser på Facebook og hvordan du håndterer negative tilbakemeldinger slik at du fortsatt kommer på topp uansett hva som blir sagt.

Slik deaktiverer du anmeldelser på en Facebook-side

Anmeldelser, eller sosiale bevis, som de ellers er kjent, er utrolig kraftige. Få mennesker kjøper noe på nettet uten å sjekke anmeldelser først og se negative anmeldelser, selv en dårlig anmeldelse med 99 positive er nok til å avskrekke noen kjøpere.

Hvis du driver en bedrift, er Facebook en viktig del av markedsføringsmiksen din. Med milliarder av brukere, flere måter å samhandle med kunder på, en toveissamtale med fansen din og mange metoder du kan bruke for engasjement, hvorfor ville du ikke bruke det?

Det er imidlertid åpenbare ulemper. De samme trollene og ryktene som gjør Facebook vanskelig å bruke som privatperson kan også være det samme med bedrifter. Facebook brukes også til å diskreditere enkelte virksomheter med vilje ved anmeldelsesbombing og gjennom koordinerte kampanjer for markedsføring på sosiale medier.

Søk etter «kjøp negative Facebook-anmeldelser» på nettet og se dusinvis av selskaper som tilbyr å selge negative anmeldelser. For ikke mye penger kan du kjøpe negative anmeldelser for å motvirke mengden av positive anmeldelser for å gjøre profilen din mer realistisk. I virkeligheten brukes disse tjenestene til å diskreditere konkurrenter. Ingen tenker et sekund på at en bedrift noen gang med vilje ville legge til negative tilbakemeldinger til sin egen konto.

Slik deaktiverer du anmeldelser på Facebook

Det er mulig å deaktivere anmeldelser eller å rapportere og fjerne falske. De fleste vil foreslå å fjerne falske og la anmeldelser være aktivert. Hvis du kontinuerlig blir målrettet mot forfalskninger, kan det være den eneste måten å deaktivere dem helt.

Slik deaktiverer du tilbakemelding:

  1. Åpne Facebook og naviger til Facebook-siden din. Du finner dette på høyre side av Facebook-siden eller ved å bruke søkefeltet øverst. Så lenge du er pålogget, kan du administrere og redigere Facebook-siden din.
  2. Rull ned i høyremenyen og klikk på "Innstillinger".
  3. Rull nedover høyremenyen igjen og klikk på "Maler og faner".
  4. Slå av «Anmeldelser»-bryteren.

Når du har fullført disse trinnene, vil ikke seere av Facebook-siden din lenger se noen anmeldelser.

Dette er det kjernefysiske alternativet siden anmeldelser er viktige for kjøpsbeslutninger, men hvis du ikke har noe valg, er det slik du deaktiverer dem.

Rapporter en falsk anmeldelse på Facebook

Hvis du bare lider av noen få falske anmeldelser, ville du være mye bedre av å takle dem i stedet for å slå av tilbakemelding. Dette er hvordan:

  1. Åpne Facebook og naviger til Facebook-siden din.
  2. Klikk på «Anmeldelser»-fanen øverst på siden din.

  3. Naviger til anmeldelsen og klikk på de tre vertikale prikkene i øvre høyre hjørne. Klikk deretter på «Finn støtte eller rapportanbefaling».

  4. Velg ett av alternativene fra menyen som vises. Deretter klikker du på «Neste».
  5. Følg de foregående instruksjonene for å fullføre rapporten.

Hvis du noen gang har jobbet med Facebook før, vil du ikke ha mye håp om at noe vil skje. Du må imidlertid følge prosessen og la selskapet gjøre noe eller ingenting før du tar det videre.

Håndtering av negative eller falske anmeldelser

Målet til en bedrift er ikke hvordan den håndterer den daglige driften, men hvordan den håndterer seg selv når ting går galt. Ditt første instinkt kan være sinne, fortvilelse og et ønske om hevn, men ingen av disse tingene vil fungere på Facebook.

Håndtere ekte negative Facebook-anmeldelser

Nøkkelen til å håndtere negative anmeldelser er å gjøre det rolig og profesjonelt. Å svare med en rant vil ikke gi deg nye kunder eller økt lojalitet. Men hvis du tar tak i det aktuelle problemet, tilbyr å samarbeide med kunden for å sikre deres tilfredshet og opptrer profesjonelt og hensiktsmessig, kan den negative anmeldelsen faktisk få til å virke for deg i stedet for mot deg.

Det er bra for kundene å se hvordan en bedrift håndterer kritikk. Hvis du gjør det profesjonelt og hever deg over enhver vitriol som er sølt i en anmeldelse, kommer du ut på toppen. Tilby å samarbeide med kunden for å sikre at de er fornøyde, du forsikrer alle kunder om at selv om ting går galt, har du fått ryggen deres. Det er verdt mange positive anmeldelser.

Imidlertid tar selskapet skritt for å forhindre at disse falske anmeldelseskontoene gjør skade på uskyldige virksomheter. For nylig fjernet selskapet over 16 000 kontoer for denne typen oppførsel.

Håndtere falske Facebook-anmeldelser

Håndtering av falske anmeldelser er litt annerledes, men kan også snus på hodet. Å være ærlig og på forhånd med kundene dine om hva som skjer og be dem om å legge igjen positive anmeldelser for å motvirke forfalskninger kan fungere.

Det er ikke garantert at det fungerer. Ikke alle virksomheter har den typen kundelojalitet, og ikke alle vil gi en anmeldelse. Å plassere et svar på hver falske merking som sådan kan gå en lang vei for å håndtere situasjonen.

Falske anmeldelser er noe av en plage på Facebook og andre anmeldelsessider. Ettersom mange selskaper bruker ressurser på å bekjempe hatefulle ytringer, falske nyheter og høyere profilerte saker, plasseres færre ressurser på andre kundeserviceområder.

ofte stilte spørsmål

Kan jeg slette en anmeldelse?

Dessverre er det ingen "slett"-knapp på en Facebook-anmeldelse. Det eneste alternativet ditt er å rapportere en anmeldelse eller svare høflig og profesjonelt på den.

Hvis jeg deaktiverer anmeldelser, vil de eksisterende anmeldelsene forsvinne?

Ja, helt til du slår dem på igjen. Hvis noen virkelig har det for bedriften din, kan det være en god idé å deaktivere anmeldelser og la kundene legge ut sitt sanne vitnesbyrd om bedriften din på veggen.

Hvordan kan jeg få flere anmeldelser?

Gode ​​anmeldelser er god reklame. Hvis du har en eller to dårlige, kan få flere gode øke poengsummen din. For å få flere anmeldelser kan du be kundene dine om å legge igjen en anmeldelse. Noen selskaper vil til og med tilby en rabatt for en slik takknemlighet.