Hvordan få flere DoorDash Drive-bestillinger

Online matbestillings- og leveringstjeneste DoorDash er et populært alternativ for å generere side- eller heltidsinntekter. Bud kan jobbe etter sin egen timeplan og være selektive når det gjelder jobbene de godtar. DoorDash-systemet og appen hjelper deg med å maksimere inntektene dine.

Dashere kan få flere bestillinger og øke inntekten ved å forhåndsplanlegge og kjenne godt til området de vil streve i. Hvis du vil vite hvordan du kan øke bestillingene dine og tjene mer penger, har vi dekket noen nøkkelpunkter i denne artikkelen.

I tillegg diskuterer vi hvordan du kan få flere doble og stablede bestillinger og hvordan du kan øke inntekten generelt.

Hvordan få flere DoorDash Drive-bestillinger

Vi har skissert fem tips for å hjelpe deg med å få flere bestillinger i løpet av skiftet.

Tips én: Velg riktig tidspunkt å jobbe på

Hvis det er mulig, arbeid i rushtiden. I følge DoorDash-data er de beste tidene å jobbe vanligvis under lunsjtid (11.00 – 14.00) og middagstid (16.30 – 20.00). I tillegg øker virksomheten i visse høytider, for eksempel Halloween.

Bli kjent med områdene du streifer i, da topptiden kan variere litt.

Tips to: Vær på rett sted til rett tid

Så mye som mulig, vær i rett område for å forutse bestillinger. Tettbefolkede områder med populære restauranter gir det beste potensialet for høyere inntekter. Ignorer de høyeste lønnsområdene hvis det betyr at du får færre bestillinger på grunn av flere kurerer som opererer i det området.

De beste dasherne rapporterer at de mottar flest bestillinger når de oppholder seg innenfor et startpunkt og i nærheten av et hot spot. Før du starter skiftet, bruk appen til å sjekke ut og sammenligne markedsplassene for å se hvilke som er de travleste og hvor hotspot-områdene er.

Bruk kundenettstedet for å se hvilke restauranter som tilbyr kampanjer, da de sannsynligvis er de travleste og et godt område å vente på.

Tips tre: Planlegg leveringene dine på forhånd

DoorDash vil av og til nedtone bestemte områder på kartet, noe som indikerer at regionen har kapasitet. Dette skjer vanligvis i områder med mye trafikk hvor du kan få flere bestillinger samtidig.

Hvis du kan, prøv å planlegge skiftet opptil fem dager i forveien for å reservere en plass i de travle områdene med høye inntekter.

Tips fire: God kundeservice

Som representant for DoorDash husk alltid å yte den beste kundeservicen. Se presentabel ut, slipp av med et smil, og oppbevar ekstra krydder i tilfelle kunden trenger mer. Når kundene føler seg bra med interaksjonen med DoorDash-bud, vil de fortsette å bruke plattformen.

Tips fem: Vær forberedt

Appen vil minne deg på at før du starter skiftet, må du ha:

  • En fulladet telefon

  • En full tank med gass

  • Ditt røde kort

  • En varm bag og plasstepper

Slik får du flere doble bestillinger på DoorDash

For å øke sjansene dine for å motta doble bestillinger, velg tettbefolkede områder med populære restauranter og arbeid i rushtiden. Finn ut hvilke restauranter som tilbyr kampanjer (de vil sannsynligvis være de travleste) med flere muligheter for doble bestillinger.

Hvordan få flere stablede bestillinger på DoorDash

Som med doble bestillinger, kan du øke sjansene dine for å motta stablede bestillinger i rushtiden – spesielt i helgene – i tettbefolkede områder med populære og store restauranter.

Før du starter skiftet, bruk appen til å sammenligne markedsplassene slik at du vet hvor hotspotene er og holder deg innenfor det området så mye som mulig.

Ytterligere vanlige spørsmål

Hvorfor får jeg ingen bestillinger på DoorDash?

Hvis du ikke mottar bestillinger, sjekk følgende:

• Bindestreken er ikke satt på pause.

• Du er logget på en Dash.

• Du er koblet til Wi-Fi.

Hvordan tjener jeg mer kjøring for DoorDash?

Plassering er penger

Gå til områdene der du vil ha flest bestillinger av høy kvalitet.

Prøv å unngå byen så mye som mulig. Byliv kan være dyrt. Folk som bor i leiligheter og leiligheter kan ha strammere budsjetter, og kan derfor tilby mindre tips. Størrelsen på bestillingene deres har også en tendens til å være mindre - vanligvis bestillinger for en eller to personer - sammenlignet med bestillinger fra de som bor i hus.

Parkering

I trafikkerte byområder har du færre alternativer til å parkere fritt, og du må kanskje betale for parkering.

Avleveringstid

Som regel, prøv å unngå høyhus og leiligheter med mindre doble og stablede bestillinger som er verdt tiden er involvert.

Å få adgang til leiligheter og leilighetsbygg kan være en oppgave i seg selv. Tett sikkerhet, sjekkpunkter, porter, dørkoder osv. Venter på at kunden skal svare på portanropet, venter på koden osv. Du kan ende opp med å kaste bort mye tid på å få tilgang til en bygning bare for å foreta en avlevering.

Med DoorDash, jo raskere du er, jo mer penger tjener du. Derfor er det viktig å redusere avleveringstiden. Jo mindre tid som brukes per avlevering, jo flere avleveringer kan du få plass til innenfor en periode.

Dash i dyre områder

Velg de dyre markedsplassene, som består av dyre boliger. Folk som bor i denne typen områder har en tendens til å ha mer disponibel inntekt, og kan derfor tilby sjenerøse tips. Bestillingene deres har også en tendens til å være større ettersom de bestiller for familier, noe som betyr mer penger for deg.

Tid er penger

Ikke prøv å gjøre for mye på en dag. Du vil ende opp med å bruke mer på bensin og legge til unødvendig kjørelengde til bilen din. Arbeid i rushtiden i mer velstående områder.

Middagstider er vanligvis travlere ettersom mange mennesker ikke har tid til å lage mat når de kommer hjem fra jobb. Det er mer praktisk å bruke DoorDash.

Arbeid flere toppperioder

Helgene kan være den beste tiden å tjene mest mulig penger på, ettersom dine andre Dashers kan velge å ha fri i helgene. Middagstidene lørdag og søndag er spesielt de travleste.

Du kan for eksempel planlegge å jobbe én dag i uken og begge dagene i helgen i rushtiden. Dette vil gagne lommen din mer enn å måtte jage bestillinger hver dag i løpet av uken.

Se opp for kampanjer

Bruk appen for å holde deg oppdatert på kampanjer. I veldig travle perioder vil appen indikere hvor mye ekstra du vil tjene per dråpe, for eksempel pluss $3, pluss $4, etc.

Endre plassering under skiftet

Endre posisjonen din bare når det passer.

Tenk på tiden det vil ta, bensin- og billengde, og om du vil tjene gode penger der. Hvis du drar til et nytt område, må du komme langt tilbake til området du begynte for å komme hjem? I et slikt scenario, når det nærmer seg slutten av skiftet ditt, ville det være bedre å bytte til et område som kan være mer lukrativt enn det du er i nå og er nærmere hjemmet.

Ta dine DoorDash-sjanser opp et hakk

DoorDash er en av de største nettbaserte matleveringsplattformene som brukes av 18 millioner mennesker. DoorDash kurerer har muligheten til å tjene masse penger når de øker sjansene for å motta flere bestillinger.

Det er mange måter å oppnå dette på, inkludert å planlegge skift på forhånd slik at du kan jobbe i de travleste områdene og jobbe i helgene i rushtiden. Muligheten for å motta doble og stablede bestillinger øker når man jobber i tettbygde områder med populære restauranter og restauranter med kampanjer.

Hvordan har din erfaring som Dasher vært så langt? Hva liker du mest og minst med det? Fortell oss hvordan det er å jobbe for DoorDash i kommentarfeltet nedenfor.