Slik deaktiverer du @everyone i Discord

Å motta @omtaler i Discord kan være både et privilegium og irritasjon, avhengig av hvor det kommer fra. Den mer beryktede omtalen for sistnevnte er @everyone. @alle kan brukes som en flott påminnelse eller oppdater @omtale når den mottas av og til. Den kan imidlertid også misbrukes av de som trives med negativ oppmerksomhet og barnslige krumspring. Du kan enten sette kanalen din til «Skrivebeskyttet» eller du kan følge trinnene nedenfor for å eliminere i det minste noen av plagene.

Slik deaktiverer du @everyone i Discord

For å redde Discord-familien din fra en konstant byge av meningsløse, potensielt irriterende @everyone-varsler fra tilfeldige brukere, ville det være fordelaktig å vite hvordan du deaktiverer den.

I denne artikkelen skal jeg lære deg hvordan du gjør nettopp det. Hvis du er servereier eller har administratortillatelser, fortsett å lese for å lære hvordan du deaktiverer @everyone på en enkelt Discord-kanal, samt hvordan du deaktiverer den for hele serveren.

Deaktiver A Channels @everyone

Som tilfellet er for de fleste ting på Discord, er det utrolig enkelt å deaktivere @everyone for bare en enkelt kanal. For å komme i gang, vil du være logget på Discord og klikke på serveren du vil deaktivere @omtale på.

Hvis du er klar:

Høyreklikk på kanalnavnet for å åpne hurtigmenyen.

Sørg kun for å velge kanalen du vil at @alle-omtale skal deaktiveres fra. Det må også være en skrivebeskyttet kanal, siden @everyone ikke er tilgjengelig for talekanaler.

Klikk på 'Rediger kanal.’

Fra menyen til venstre, naviger til fanen "Tillatelser".

I hovedvinduet, fra listen over roller/medlemmer sørg for å ha @alle fremhevet.

Klikk på "X" ved siden av å nevne @Alle

Rull nedover listen til du finner delen "Teksttillatelser". Slå av "Nevn alle"-alternativet ved å klikke på den røde "X". Når som helst du ønsker å slå den på igjen, vil du bytte den ved å klikke på det grønne merket i stedet.

Lagre endringer

Etter å ha valgt bryteren, vil en dialogboks dukke opp nederst på skjermen. Hvis du er fornøyd med avgjørelsen din, klikker du på Lagre endringer knappen for å bekrefte.

Hvis du ønsker å deaktivere @everyone for ytterligere roller, må du følge denne prosedyren igjen og sørge for å markere de spesifikke rollene/medlemmene i stedet.

Deaktiver serverens @everyone

For å deaktivere @everyone for hver kanal på Discord-serveren din, må du gå inn i Serverinnstillinger-menyen. For å komme dit:

Åpne serverens innstillinger

Venstreklikk på servernavnet og velg Serverinnstillinger fra alternativene som er oppført.

Trykk på "Roller"

Naviger ned til "Roler"-fanen fra menyen til venstre.

Klikk på @alle

Fremheve @alle fra delen Roller/medlemmer.

Slå «Nevn @alle» av

Fra "Roller"-vinduet blar du til "Teksttillatelser"-delen og slår av alternativet "Nevn alle".

Lagre endringer

Du vil motta en popup nederst på skjermen, akkurat som du ville gjort i en-kanals-gjennomgangen. For å bekrefte valget ditt om å deaktivere @everyone for serveren, klikk på Lagre endringer knapp. Hvis du vil aktivere dette alternativet på nytt, kom tilbake og slå det på igjen. Den vil alltid være tilgjengelig.

Tilsvarende, hvis du har andre roller du vil deaktivere @alle av for, markerer du den aktuelle rollen fra Roller/Medlemslisten og slår dem alle av én etter én til du er fornøyd.

Undertrykker @alle

Selv om du kanskje har stoppet @everyone-omtalen fra å bli brukt av visse roller, er det fortsatt sannsynlig at du vil motta irriterende varsler hver gang noen prøver å bruke den. Du kan tillate dette bare i tilfelle noen nevner noe som er verdt å se nærmere på, men du kan også deaktivere dette helt.

For å undertrykke @alle på en per-server-basis:

Klikk på servernavnet ditt, og denne gangen velger du Varslingsinnstillinger.

Fra vinduet, i "Server Notification Settings", sørg for at alternativet "only @mentions" er fylt ut.

Litt lenger ned slår du alternativet "undertrykk @alle og @her" til på.

Klikk på 'Ferdig' knappen når du er ferdig med å gjøre endringene.

Når du tar denne avgjørelsen, trenger du ikke å bekrefte den med en lagreknapp. Det er automatisk. I likhet med alle andre avgjørelser jeg har diskutert, hvis du ønsker å endre tilbake til de forrige innstillingene, bare slå den av.

Der går du. Ingen @alle nevner og ingen varsler når noen prøver å bruke den. Du har også deaktivert varsler for @here. Mens @everyone nevner går direkte til alle på serveren uansett om de er på eller offline, er @here kun rettet mot de som for øyeblikket er online. Det kan være like irriterende som @alle, så du slår egentlig bare to fluer i en smekk.

Alternativer for ikke-administratorer

Hvis du ikke er en serveradministrator, eller du ikke er eieren, fortvil ikke. Du har fortsatt mye makt over freden din når det kommer til @alle. La oss se gjennom noen av alternativene dine.

  • Forlat kanalen
  • Slå av varsler for den kanalen
  • Slå av @omtaler for den kanalen

Det mer praktiske alternativet er å slå av @alle for kanalen, og du kan gjøre dette selv om du ikke er administrator.

Høyreklikk på kanalen og klikk "Varslingsinnstillinger"

Klikk "Bare @omtaler"

Du kan også dempe kanalen i en periode ved å bruke alternativet rett over "Varslingsinnstillinger".

Hvis du vil forlate kanalen, klikker du bare på nedoverpilen til høyre for servernavnet øverst. Klikk "Forlat server" fra rullegardinmenyen.

Det er ikke rart at Discord er en favoritt for spillere. Med så mange tilpasningsmuligheter kan du velge kommunikasjonspreferanser og nyte litt fred og ro når du vil.