Hvordan finne landsbyer i Minecraft

Alle vet at når du finner en landsby i Minecraft, bør du glede deg! Landsbyboerne er vennlige og bytter ofte med deg for verdifulle gjenstander. Det er mange potensielle belønninger som venter på deg når du oppdager en landsby.

Hvordan finne landsbyer i Minecraft

Hvis du vil lære mer om å finne landsbyer i Minecraft, har du kommet til rett sted. Her vil du lære alt du trenger for å bli en ekspert på å finne dem. Vi vil også dekke noen spørsmål folk stiller om emnet.

Minecraft: Hvordan finne landsbyer?

En landsby er en gruppe bygninger som du kan finne naturlig i oververdenen. De har ofte landsbyboere, jerngolemer, katter, husdyr, handelsmenn og mer. Å assosiere seg med landsbyboerne vil tillate deg å handle med dem billigere enn vanlig, og du vil ikke bli skadet av Iron Golems.

Selv om en landsby er lett å se langveis fra, må du utforske mye for å finne en, siden de genereres tilfeldig.

Utforsker

Den beste måten å finne en landsby på hvis du spiller i Survival Mode er å bare streife rundt og utforske. Landsbyer genereres tilfeldig i oververdenen, så det er ingen rim eller grunn til hvor de vises. Dette forutsetter at du spiller uten verdensfrø, selvfølgelig.

Når du streifer rundt og utforsker, vil du finne et høyt sted og se deg rundt. Høy bakke lar deg se forbi fjell, og du kan bare finne en landsby på den måten. Jo høyere trekningsavstand, jo lenger ut kan du se.

Hvis du ikke har en veldig sterk datamaskin og ikke kan sette tegneavstander for høye, ikke bekymre deg. Å bruke høyt terreng er fortsatt mye bedre enn å gå rundt i fjell og åser.

Fra oppe kan du legge merke til noen unaturlige former og bygninger. Hvis du ser dem, bekreft retningen og gå dit – disse formene og bygningene er sannsynligvis landsbyer.

Bruke et Minecraft-frø

Et frø er en kode som forteller spillet hva det skal lages når det genererer en verden. Selv om de nøyaktige detaljene kan variere, har hvert frø ofte et spesifikt landemerke eller funksjon, som landsbyer og pyramider. Type landsby endres også med hvert annet frø du bruker.

For å bruke et frø, må du se etter dem på nettet. Når du har et frø du liker, start et nytt spill i Minecraft og skriv inn frøet. Du må kanskje reise litt, men til slutt vil du finne landsbyen du skapte verden for.

Noen frø, som 8638613833825887773, har to landsbyer på hver side av ørkenen. Andre, som 1777181425785, har skoglandsbyer nær fjell. Hvert frø er forskjellig fra det andre, så det er alltid en ny verden å utforske for deg.

Frø er en av de to mest praktiske måtene å nå en landsby. Det har også fordelen av å ha Landsbyene på faste plasser.

Bruke Minecraft Village Finder

Du kan være skeptisk til hvordan en tredjepartsapp som Minecraft Village Finder kan hjelpe deg med å finne en landsby, men du kan stole på oss at den er effektiv. Hvordan fungerer det da?

Ta en titt på disse instruksjonene:

  1. Besøk nettsiden til Minecraft Village Finder.

  2. Finn frøet til din nåværende verden ved å skrive "/world seed."

  3. Skriv inn frøet i Minecraft Village Finder.

  4. Kartet vil endre seg og du kan finne koordinatene til den nærmeste landsbyen til deg.

  5. Begynn å reise til landsbyen.

Høres ganske enkelt ut å gjøre. Det beste er at den kan søke i et stort område, og du vil finne hundrevis av landsbyer som er frøet ditt. Du kan zoome inn og ut, og nettstedet gir deg også nøyaktige koordinater for landsbyenes plasseringer.

Siden du kan aktivere koordinater i Minecraft, er alt du trenger å gjøre å reise til koordinatene og Village vil vente på deg.

Minecraft Village Finder fungerer med alle versjoner av Minecraft. Du trenger bare å bytte alternativet på nettstedet for å sikre at du bruker riktig frø. Ellers kan du havne i en lavagrav i stedet for en landsby.

Bruke "Finn"-kommandoen

Denne kommandoen fungerer på alle Minecraft-versjoner, for eksempel:

  • Konsollutgave
  • Java-utgave
  • Berggrunnsutgave
  • Lommeversjon
  • Windows 10 Edition
  • Education Edition

For å bruke denne kommandoen er alt du trenger å gjøre å åpne chattevinduet og skrive "/locate Village" uten anførselstegn. Kommandoen vil gi deg koordinatene til nærmeste landsby. Nå er alt du trenger å gjøre å dra dit og begynne å handle.

Handel med landsbyboere

Du trenger smaragder for å handle med landsbyboere. Problemet med handel er at noen av dem prøver å rive deg av, og du vil ikke få verdien av smaragdene dine. Sørg for at du er i orden med prisen før handel.

Følg disse instruksjonene for å handle.

  1. Ha noen smaragder klare for handel.

  2. Gå til nærmeste landsby.

  3. Nærmer deg en landsbyboer.

  4. Høyreklikk på landsbyboeren eller trykk på venstre utløser på en konsoll.

  5. Nå kan du handle hvis du vil.

  6. Gjenta med andre landsbyboere som er kvalifisert for handel.

Du kan handle med de fleste landsbyboere bortsett fra Nitwits og arbeidsløse landsbyboere. Men hvis du gir den arbeidsløse landsbyboeren en jobbsideblokkering, vil de bli ansatt og du kan begynne å handle med dem.

Det anbefales at du handler med de samme landsbyboerne ofte, da de vil gå opp i nivå. Den laveste rangen er nybegynner, og den høyeste er mester. Jo høyere landsbyboerens yrkesrangering er, desto bedre blir belønningene deres.

I tillegg, hvis du klarer å øke populariteten din hos landsbyboerne, vil de tilby varene sine til rabatterte priser. Dette vises når de har grønne gnister rundt seg og arbeidsplassen blokkerer når du nærmer deg dem. Hvis du ikke er populær blant dem, vil det være stormskyer i stedet.

På samme måte, hvis du er upopulær, vil Villagers oftere belaste deg for uhyrlige priser. Som sådan, prøv å ikke ødelegge tingene deres eller slå dem for å få gunst hos dem.

Ytterligere vanlige spørsmål

Hvordan lage en landsby?

Hvis du vil lage en landsby i nærheten av basen din, er det noen måter å gjøre det på. Det enkleste er å skape noen landsbyboere ved å bruke kommandoer, men hvis du vil gjøre det på gammeldags måte, følg disse trinnene:

1. Bygg noen hus for landsbyboerne.

2. Sørg for at det er senger inne for spillet for å registrere det som et hus.

· For vår første metode vil vi lokke noen Zombie Villagegers.

3. Du trenger en Splash Potion of Weakness og Golden Apple for hver Zombie Villager.

4. Lokk dem mot landsbyen din.

5. Kast trylledrikken på dem.

6. Gi dem gylne epler.

7. Nå vil de begynne å handle med deg og til og med potensielt avle for flere landsbyboere.

Denne metoden gir deg rabatterte priser siden landsbyboerne er takknemlige etter at du har kurert dem. Vår neste metode er vanskeligere, men landsbyboere er lettere å få tak i. Du trenger bare litt tålmodighet.

1. Ha en skikkelig landsby klar.

2. Lag en båt.

3. Tving en landsbyboer inn i båten ved å dytte dem inn i den eller kjøre den inn i en landsbyboer.

4. Gå inn i båten og ta den lange turen til landsbyen din.

5. Gjør det igjen hvis du vil avle opp landsbyboerne.

Vi advarte deg om at det ville ta lengre tid. Båter jobber på land, men de er trege, og mobben vil være raskere. Dette betyr at du også må beskytte landsbyboeren din.

Hvilke biomer gyter landsbyer?

Landsbyer gyter alle naturlig i disse biomene:

• Sletter

• Savanna

• Taiga

• Snødekt Tundra

• Ørken

Berggrunnen har noen ekstra:

• Snødekt taiga

• Solsikkesletter

• Taiga-bakker

• Snødekte taiga-bakker

Biomene bestemmer også typen landsby. Det er fem typer landsbyer, som er:

• Ørken

• Sletter

• Savanna

• Taiga

• Snøhvit

Er det en landsby i hver Minecraft-verden?

Ja, det er en landsby i hver Minecraft-verden. Det er 50 % sjanse for at du finner en landsby i nærheten av gytepunktet hvis du spiller Java Edition. For Bedrock Edition er sjansen 66,67 % i stedet.

Som sådan, selv om du kanskje ikke finner en umiddelbart, har hver verden en landsby. Du kan bruke Minecraft Village Finder for å hjelpe deg med å finne den som er nærmest deg.

Dette er ditt nye hjem nå

Nå som du vet hvordan du finner landsbyer i Minecraft, og til og med kidnapper landsbyboere for å lage din egen, vil du finne livet mye enklere enn å bare være en ensom ulv. Du kan handle og befolke landsbyen slik at den vokser i størrelse og innbyggere. Å lete etter en i naturen er heller ikke så vanskelig.

Hva var den heldigste handelen du noen gang har hatt? Har du noen gang spawnet rett ved siden av en landsby før? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.