Fitbit Charge 3 utgivelsesdato: Fitbit kunngjør etterfølgeren til Charge 2

Fitbit Charge 3 utgivelsesdato: Fitbit kunngjør etterfølgeren til Charge 2

Bilde 1 av 10

fitbit_charge_3_lifestyle_gardening_1790

fitbit_charge_3_lifestyle_hiking_4589
fitbit_charge_3_lifestyle_downtown_business_attire_10367
fitbit_charge_3_lifestyle_downtown_business_attire_10589
fitbit_charge_3_lifestyle_downtown_boot_camp_10705
fitbit_charge_3_lifestyle_app_notifications_street_7199
fitbit_charge_3_family
fitbit_charge_3_lifestyle_hr_zones_6467
fitbit_charge_3_lifestyle_produce_stand_8404
fitbit_charge_3_lifestyle_water resistant_0994

Fitbit har nettopp annonsert Fitbit Charge 3, den etterlengtede etterfølgeren til Charge 2 som kom til håndleddene i 2016. Charge 2 var en umåtelig populær treningsbærer, så Charge 3 har mye å leve opp til hvis Fitbit ønsker det å være i nærheten av like vellykket.

Heldigvis ser Charge 3 ut som en imponerende oppdatering. Ikke bare har årets treningsmåler et slankere design og en større skjerm – som endelig er en berøringsskjerm – men den er også en svømmesporer, vanntett ned til 50 meter.

Fitbit Charge 3 nøkkelspesifikasjoner: Hva du trenger å vite

SkjermOLED-berøringsskjerm i gråtoner
PulssporingJa
GPSTilkoblet GPS
Pris£130 standard, £150 spesialutgave
UtgivelsesdatoForhåndsbestill nå, tilgjengelig i oktober
[galleri:1]

LES NESTE: De beste treningssporerne for treningen din i 2018

Fitbit Charge 3 utgivelsesdato: Når er den ute?

Se relaterte treningssporere kan finne personer som er i fare for hjertesykdom, sier studie Beste treningssporere 2018: Hvilken wearable passer for deg? Beste smartklokker i 2018: De beste klokkene å gi (og få!) denne julen

Fitbit Charge 3 er tilgjengelig for forhåndsbestilling i dag fra Fitbit-butikken og skal lanseres på et uspesifisert tidspunkt i oktober. Det er uklart hvor lenge vi må vente, men det er sannsynlig at de som forhåndsbestiller Charge 3 vil finne ut leveringsdatoer like etter, og gi oss innsikt i når vi kan forvente det.

Fitbit Charge 3-pris: Hvor mye vil det koste?

Fitbit tar £130 for standard Charge 3 og £150 hvis du har lyst til å hente Charge 3 Special Edition. Mens du kan kjøpe en Charge 2 for litt over £100 på Amazon og andre forhandlere, er Charge 3 offisielt £10 billigere enn Charge 2 ved lansering, til tross for alle tilleggsfunksjonene.

[galleri:6]

Fitbit Charge 3-design og funksjoner: Hva kan dette gjøre med Fitbit Charge 2?

Så, hva kan Fitbit Charge 3 gjøre over Charge 2? Ved første øyekast ser de ut til å være veldig like wearables fra Fitbit, med Charge 3 som ser mer ut som en evolusjon av Charge 2 enn en fullstendig redesign.

Charge 3s slanke aluminiumskropp gjenspeiler det til Charge 2, men inne i den er en OLED-berøringsskjerm i gråskala. Med 40 % større enn Charge 2-skjermen, er det fornuftig at Fitbit valgte å gjøre den om fra en enkel trykk-for-å-vekke-skjerm til en fullverdig berøringsskjerm for navigasjon og interaksjon. Dette betyr at du nå kan navigere i menyer via sveip og trykk, i stedet for en mengde knappetrykk.

I stedet for fysiske knapper har Fitbit introdusert induktive berøringsfølsomme knapper for å holde enhetens elegante profil ryddig. Du kan også bytte ut stropper ved å trykke på to hurtigutløserknapper på baksiden av dekselet – akkurat som på Charge 2 – slik at du kan bytte stropper fra trening til fritidsklær.

LES NESTE: Fitbit avduker en treningsmåler for barn

[galleri:5]

Dessverre er GPS den manglende ingrediensen her. Hvis du ønsker å spore løpeturer og sykkelturer nøyaktig, må du fortsatt ha telefonen for hånden. For å kompensere for denne mangelen har Fitbit lagt til en rekke andre treningsfunksjoner for å holde deg glad. Charge 3 oppdager nå automatisk når du løper for å aktivere en treningsøkt og setter den på pause når den oppdager at du har sluttet å løpe. Du kan også nå sette opp målbaserte treningsøkter, slik at du kan sette tid, distanse eller kalorimål før du begynner på en øvelse. Den er også vanntett ned til 50 meter og har også innebygd svømmesporing, slik at den kan være den eneste bærbare enheten du bruker til de fleste treningsøktene dine.

Utenfor treningsverdenen har Fitbit introdusert kvinnelig helsesporing til Charge 3 (tidligere kun tilgjengelig på Fitbit Ionic og Fitbit Versa), og Fitbits SpO2 gir deg innsikt i søvnmønstrene dine via blodoksygennivåsporing.

Hvis det ikke var nok av en forbedring av Charge 2, hevder Fitbit at Charge 3-batteriet vil vare opptil syv dager mellom ladingene. Fitbit Charge 2 måtte etterfylles hver femte dag, så en to-dagers boost er velkommen. De som henter Fitbit Charge 3 Special Edition vil også kunne bruke den bærbare til å foreta kontaktløse betalinger via Fitbit Pay.

[galleri:8]

På programvaresiden har Fitbit også brakt en rekke forbedringer til Charge 3. Du vil nå ha widgets for å sjekke været, se kalenderen din og stille inn alarmer og tidtakere. Du kan også sende raske svar fra varsler på Android-telefoner, og det er muligheten til å spore søvn- og hydreringsnivåene dine direkte fra håndleddet, så du slipper å famle med Fitbit-appen.

LES NESTE: De gode og dårlige nyhetene om treningssporere

Fitbit Charge 3 første inntrykk: Hva tenker vi så langt?

Vi har fortsatt ikke sett Fitbit Charge 3 utover de nydelige livsstilsbildene og produktgjengivelsene som Fitbits markedsavdeling tilbyr, men på dette tidspunktet ser Charge 3 ut til å være Fitbits beste tracker til dags dato. Ikke bare har den hatt en omfattende designoverhaling, den er fullpakket med en rekke smarte funksjoner, hvorav noen er låst til Fitbits avanserte enheter.

Til £130 for standardmodellen, eller £150 for Special Edition, går Charge 3 opp mot den formidable, og tilsvarende priset, Garmin Vivosport. Den virkelige forskjellen er at Garmins enhet kommer med GPS.

Fitbit er imidlertid det største merkenavnet innen treningsklær, og derfor er det sannsynlig at Charge 3 vil være en rungende suksess for merkevaren. Vi håper bare Fitbit har klart å stryke ut gnislene som ødela både Versa- og Ionic-smartklokkene.